PROMOVARE GOOGLE ADWORDS

Google AdWords este o platforma de publicitate online, detinuta si operata de compania Google.

Prin Google AdWords, anunturile publicitare vor aparea atunci cand cineva utilizeaza Google si cauta termeni referitori la produsul sau serviciul pe care il oferiti. Asta inseamna ca acestia vor vedea anuntul tau in pagina de cautare Google, clasat in primele rezultate, cu o vizibilitate maxima.

De asemenea, anuntul tau poate sa apara atunci cand utilizatorii sunt pe un website cu continut relevant pentru afacerea ta utilizand reteaua de display Google Ads.

//icsweb.ro/wp-content/uploads/2018/03/ec005aa3-f826-4ea6-9f0e-8e9152806289-760x400.jpeg
//icsweb.ro/wp-content/uploads/2018/03/Facebook-ads-guide-for-beginners-costa-del-sol-marbella-estepona-manilva-sanpedro-fuengirola.jpg
PROMOVARE Facebook

O campanie de promovare Facebook are o serie de etape de baza, ce sunt
personalizate in functie de specificul afacerii tale si stadiul ei de dezvoltare.

Promovarea afacerii prin Facebook este o metoda de promovare online accesibila, ce ofera multe avantaje, principalul avantaj fiind posibilitatea de a viza audienta direct interesata de produsele sau serviciile pe care le oferi. De asemenea, vei putea livra continut de promovare catre oameni in baza intereselor manifestate de acestia pe reteaua de socializare.

Astfel, te vei asigura ca oamenii pe care ii vizezi pe Facebook sunt potentiali consumatori, iar prin continutul pe care il promovezi, ii poti transforma in clienti.

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne!
ICS Web Design
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?